apper Datingappene Datingside forhold

Mest Populære 10 De Beste Datingappene i Norge (2020)

For å finne den rette, har vi gjennomgått flere datingapper.

Topp datingapper de beste datingappene i Norge 2020

Her er de beste datingappene i Norge.

For å finne den rette, gjennomgikk vi flere datingapper.

I Norge er det enormt mange søknader om dating. Det er også mange norske brukere av mange av disse datingappene. På den måten har du en god sjanse til å finne en annen person av din interesse på en av datingappene. Vi vil gå gjennom datingappene vi synes er best for Norge i dette innlegget, og avklare litt om hver enkelt app også.

Mange applikasjoner for dating har forskjellige mål. Noen er ment for de som ønsker et forhold som er mer intenst. Andre er ment å oppmuntre til en kort flørting. Noen er ment for begge også. For en bestemt aldersgruppe, eller et bestemt perspektiv på liv, seksuell legning og lignende, er andre bedre. Vi vil avklare hvilken som er bedre av hver grunn i hver av datingappene vi studerer.

Spesifikke råd

Vi kommer til å sende deg noen spesifikke råd du bør være oppmerksom på før du begynner før vi presenterer forskjellige datingapper.

Først og fremst er det enormt mange datingsider, så før du forplikter deg til en, tror vi at du bør prøve dem litt annerledes. Heldigvis er det gratis å registrere seg hos alle datingtjenestene i Norge, så før du avgjør deg på en, kan du prøve noen forskjellige datingtjenester. Noen datingsider er perfekte for andre, andre for andre, som jeg har sagt.

I tillegg til dette er det nødvendig å huske at du aldri må gi noen du snakker med informasjon som kredittkortinformasjon. Det har blitt opplevd, i noen få uvanlige tilfeller, at visse mennesker bruker datingapper for å svindle andre på nettet. Igjen er det viktig å understreke at dette skjer svært sjelden, men uansett er det viktig å være klar over det.

Topp beste dating appene i Norge

Vi vil nå avklare de datingappene vi synes er best for norske folk, samt snakke om de forskjellige datingappene litt annerledes. Det er viktig å understreke at eksakte medlemstall for de forskjellige datingsidene er vanskelig å finne. Vi har tatt utgangspunkt i detaljene hver grunnleggende datingapp tilbyr, og antar at dette er riktig.

1. Tinder – Norges mest populære sjekkeapp

På samme måte som “å google” er det mest brukte verbet for å søke opp noe på nettet, så er “å tindre” på vei til å bli verbet for å bruke datingapper.

Om du nylig har blitt singel og ikke vet hva Tinder er for noe så skal vi gi en kort gjennomgang nå.

Tinder er en datingapp der du registrerer deg med mobilnummeret ditt. Det er slik det fungerer i skrivende stund (tidlig i 2020). For litt tid tilbake så måtte man ha en Facebook-konto for å registrere seg på Tinder, men nå behøver man kun registrere med et mobilnummer og de sender deg en bekreftelseskode via SMS.

I appen så får man opp bilder av det motsatte kjønn (eller samme kjønn om man velger det) og man kan enten sveipe til venstre eller høyre – venstre betyr “nei” og høyre “ja”. Om to brukere sveiper til høyre på hverandre så får de match og de kan begynne å chatte.

Les også våre 10 Tinder-tips + ting du må vite (seriøst, sjekk ut dette om du vil lykkes i datingverdenen!)

Men om Tinder virker for overfladisk for din smak (for mange folk har det blitt til en lek og mange tar det ikke like seriøst) – fortsett å les:

2. Elitesingles – beste datingapp i Norge for single over 30

Er du over 30, godt utdannet og på utkikk etter et seriøst forhold?

Da er Elitesingles.no et bra valg for deg. Det er en av norges største datingsider og egner seg særlig godt for de som er over 30 år og som har fokus på karrieren sin. Den egner seg til og med for de over 50 som leter etter seriøse forhold.

Når du registrerer deg på Elitesingles.no så må du først fylle ut en personlighetstest og deretter får du se dine matcher.

Personlighetstesten er ganske lang, men veldig interessant. Du kan lære mye nyttig bare ved å fylle ut testen. For eksempel kan det sette bedre lys på det du egentlig er på utkikk etter i en potensiell partner, hvordan et godt forhold ser ut for deg og mye mer. Så døm ikke boken etter omslaget, Elitesingles har kanskje et provoserende navn, men tjenesten deres er svært bra.

Registrer deg gratis på EliteSingles.no

3. Bumble – en app som på mange måter ligner på Tinder

Men Bumble skiller seg ut i at det er en datingapp der det er kvinnene som tar det første steget. Om du er kvinne og lei av å motta massevis av meldinger fra menn så er Bumble perfekt for deg. Her er det du som har kontrollen. Om man søker brukere av samme kjønn så kan begge to ta det første steget.

Bumble er ikke bare for de som leter etter en romantisk partner, men brukes også for å finne nye vennskap.

Slik fungerer det:

Om en kvinne viser interesse for en mann så har mannen 24 timer på å svare – om han ikke gjør det innen tiden er omme så avbrytes kontakten.

Disse tidsgrensene er bra fordi da oppmuntres det til å kommunisere og være engasjerte i appen.

Det er mange som mener at Bumble passer perfekt for kjekke menn, men ikke så bra for de som kanskje ikke har et godt utseende som sin sterkeste side. Om du leter etter en sjekkeapp der personligheten spiller en viktig rolle (og der det ærlig talt er enklere å skaffe en date), sjekk ut den tidligere nevnte Elitesingles.no.

Det er mange som mener at Bumble passer perfekt for kjekke menn, men ikke så bra for de som kanskje ikke har et godt utseende som sin sterkeste side. Om du leter etter en sjekkeapp der personligheten spiller en viktig rolle (og der det ærlig talt er enklere å skaffe en date), sjekk ut den tidligere nevnte Elitesingles.no.

4. Victoria Milan – beste datingapp for å finne sex

VictoriaMilan.no er en kombinasjon av datingapp og nettside. I begynnelsen var det en datingside for de som ønsket å være utro.

Noen ganger blir VictoriaMilan brukt som en datingplattform både single eller folk som allerede er i forhold, og til og med par kan lete etter midlertidige forhold. Den er mer diskret enn Tinder. Om du vil være utro mot partneren din og du lager en Tinder-profil så kommer garantert en venn, kollega eller en venn av en venn til å kjenne deg igjen der. Men på VictoriaMilan kan du selv bestemme hvem som kan se profilbildet ditt.

Registrer deg gratis på VictoriaMilan.no

5. Happn – en interessant app

Happn er en interessant datingapp som kombinerer verden offline og online.

Den finner ut om du har vært i nærheten av en annen Happn-bruker i løpet av dagen. Men den er dessverre ikke veldig populær, som gjør at den fungerer dårlig i mindre byer – men om du er singel i Oslo så kan det være verdt et forsøk.

Happn-appen fungerer slik:

På skjermen så ser du andre Happn-brukere du har vært i nærheten av og du kan gi dem en like om du er interessert. Den du liker vil ikke bli informert om din like før personen liker deg tilbake – og det er da samtalen begynner.

Alle har vel vært i en situasjon der de ser en søt gutt eller jente på byen, men ikke har turt å sette i gang samtalen. Happn gir deg muligheten til å samle mot og starte samtalen.

6. Grindr – faren av alle datingapper (for du som er homofil)

Tidligere nevnte vi at Tinder startet den moderne æraens mobildatingfenomen.

Men visste du at Grindr, datingappen for homofile, ble lansert allerede i 2009? Det var hele tre år før Tinder ble lansert.

Så det vil si at Grindr faktisk er faren til alle datingappene. Men Grindr er for homofile menn og er særlig for de som søker sexpartnere. Om du er ute etter et mer seriøst forhold, er det nok en bedre ide å holde seg til de vanlige datingappene.

7. Once – en datingapp som er motparten til Tinder

Vanligvis blar vi gjennom informasjonen på mobilskjermen så kjapt at vi knapt har tid til å få med oss hva som står, ikke sant?

Once er en datingapp som tvinger deg til å senke hastigheten litt. Den fokuserer på kvalitet over kvantitet, og fungerer slik:

Du får ett partnerforslag hver dagen. Dette forslaget er basert på profilen din og systemet finner en match som skal passe godt til deg. Da har du 24 timer å se på matchens profil og til å bestemme om du liker eller ikke – hvis dere begge liker hverandre kan dere sette i gang samtalen!

8. OkCupid – gratis datingapp (uten Facebook login)

OkCupid er ung, kul og internasjonal. Til og med nordmenn der skriver profiltekstene sine på engelsk. Og man kan enkelt bla gjennom og se single fra andre land.

Systemet stiller en rekke spørsmål og deretter vises det i prosent hvor godt du matcher med andre brukere på plattformen.

Appen er gratis men om man vil oppgradere visse funksjoner så må man betale litt penger. Om man skal stole på anmeldelsene på App Store så er OkCupid kanskje den beste datingappen som finnes. Teknisk sett er det en svært bra og brukervennlig app. Og for noen så er det en viktig fordel at man ikke trenger noen Facebook-konto for å logge inn på datingappen. OkCupid fungerer helt uten Facebook, og du kan registrere deg kun med e-postadressen din.

9. Match.com – en populer side og datingapp for single over 30

Match er en internasjonal datingplattform som har eksistert i datingindustrien siden 90-tallet. Den startet som datingside, men nå finnes det også en Match-app.

Det er ikke noe spesielt å nevne om systemet i Match. Dette er bare en stor datingside som har vært svært populær i Norge i over 10 år. Men man kan treffe single fra andre land der også! Du kan registrere deg gratis, men om du vil chatte med andre så må du betale litt penger.

Registrer deg gratis på Match!

10. Sukker – en veteran men en av de beste datingappene i Norge

Sukker har eksistert på det norske datingmarkedet i mange år.

De startet for mer enn 10 år siden med en datingside og har i dag en datingapp som er tilgjengelig for både Android og Apple-telefoner.

Det er en rimelig god datingapp om du er ute etter et forhold. Her handler det om å matche de som passer til hverandre, på samme måte som Elitesingles og Match. Når du fyller inn profilen din så vil systemet finne ut hvilken personlighet du har, og du vil bli foreslått noen potensielle partnere.


Alle kjenner noen som møtte sin “evige person”, men online dating – men ikke alle datingsider er like. Så, hvilke er de beste datingappene for 2020? Kochava Collective, vert for det største uavhengige markedet for mobildata, knuste tallene for å anbefale noen få nettsteder basert på antall brukere. “Vi har data tilgjengelig på mer enn 7,5 milliarder enheter,” sier Jake Courtright, leder for Kochava. “Som en del av dette datasettet har vi informasjon om appgrafikk på disse enhetene, som egentlig er listen over apper som er installert på disse enhetene. Vi tok en titt på alle de store datingappene i Google Play og appbutikkene, og identifiserte deretter fem apper som har flest installasjoner i datasettet vårt. ” Kochava ga også informasjon om alder og kjønn sammenbrudd blant appene sine brukere, for å gi et mer fullstendig bilde av hvem som kan bruke dem.

Men fem apper var ikke nok for oss, så vi anbefalte også noen av våre favoritter – datingapper som kan fylle ut hullene for brukere som ikke dekkes av de fem mest installerte appene. Enten du leter etter en uformell fling, en rebound for å komme over et samlivsbrudd, eller ditt neste langsiktige forhold, kan du starte med å laste ned en av disse datingappene.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir